
Question:
 

When March 1 falls on a Saturday or Sunday is the renewal date for retail food establishment and food service 
operation licenses extended?   

Answer:
 

Ohio Revised Code Section 1.14 states in part "… when a public office is closed for the entire day which constitutes 
the last day for doing an act, then such act may be performed on the next succeeding day which is not Sunday or a 
legal holiday." 

Therefore, during the 2003 license period, a penalty fee is not to be charged if the renewal application is 
received on or is postmarked by March 3, 2003. 

If there are any further questions on this matter please contact the food safety staff at either of our respective 
agencies.   
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